Over Adwiza

OVER ADWIZA CONSULTANCY & JURIDISCH ADVIES ADWIZA is de handelsnaam van mw. mr. Izabela M. de Groot-Sikora en is een juridisch kantoor. De oprichtster heeft jarenlange ervaring als juriste onder andere bij UWV, IND, Ministerie van Justitie en VANDIJK advocaten te Rotterdam. ADWIZA biedt u vakkundige hulp op verschillende rechtsgebieden. ADWIZA werkt samen met andere advocatenkantoren, notariskantoren en diverse beëdigd tolk-vertalers. Haar eigen specialisatie blijft Arbeidsrecht en de Sociale Zekerheidswetgeving.

ACHTERGROND Izabela de Groot-Sikora is geboren in Wroclaw (Polen) en verblijft in Nederland sinds 1983. Hier heeft zij haar middelbare school afgerond en is afgestudeerd in de richting Nederlands Recht aan de Universiteit te Utrecht. Izabela de Groot-Sikora beheerst een aantal vreemde talen waaronder uitstekend Pools en Nederlands in woord en geschrift. Dit geeft haar de mogelijkheid om ook de Oost-Europese cliënten juridisch bij te staan. Gelet op deze specifieke cliëntenkring heeft ADWIZA haar werkzaamheden uitgebreid met onder andere het begeleiden van verkeersschades, onroerend goed kwesties en contactbemiddeling tussen verschillende instanties en cliënten. Sinds 2018 werkt zij als een officiële tolk in de Poolse taal.

NOEMENSWAARDIG ADWIZA ondersteunt voorts in woord en daad het Poolse Schooltje in Utrecht. Sinds meer dan 25 jaar, komen de kinderen daar bijeen om onder leiding van een gekwalificeerd onderwijsteam kennis op te doen van de Poolse taal, geschiedenis en cultuur.

KANTOOR ADWIZA houdt kantoor in het centraal gelegen Gorinchem en kan van daaruit op elke gewenste locatie u ontmoeten.